Dezvoltare IT
Dezvoltare it
TB Integrated
Soluții de dezvoltare software
Soluții viabile pentru dezvoltarea businessului tău!

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu aplicații software personalizate în funcție de specificațiile clienților și de sistemele informatice pe care le deservesc. CRM, ERP, integrare aplicații platforme client, dezvoltare aplicații și platforme de lucru customizabile.

Cu o experiență de +10 ani în oferirea și implementarea de soluții integrate de IT și telecomunicații venim în sprijinul afacerii tale prin oferirea de soluții personalizate, astfel încât produsul tău să facă diferența.

NOI DUCEM DIGITALUL LA URMĂTORUL NIVEL
Competențe disponibile

Dezvoltăm aplicații software complexe folosind tehnologii de inteligență artificială, adăugând valoare pentru clienți în domeniile în care aplicațiile software standard sunt ineficiente.

Analiză

Înțelegem nevoia afacerii tale, identificăm și vă recomandăm soluția cea mai potrivită, dimensionată conform resurselor disponibile.

Proiectare

Competențe și experiență pentru proiectarea în detaliu a soluției necesare pentru dezvoltarea businessului tău

Implementare

Integrăm soluții complexe, cu o contribuție semnificativă pe segmentele de data networking și infrastructură IT.

Suport/Mentenanță

Serviciile de suport tehnic sunt o prioritate pentru echipa TB Integrated. Asigurăm mentenanța pentru toate soluțiile furnizate.
CE FACEM PENTRU AFACEREA TA?
Iți oferim o soluție la cheie

Soluțiile noastre de dezvoltare software sunt orientate către afacerea ta, menite sa urmărescă optimizarea costurilor și oferirea un avantaj competitiv.

Acoperire națională

Suntem sunținuți de parteneriate strategice cu jucători de top pe piața din România – activi în tehnologie și telecomunicații, pe întreg teritoriul țării

Soluții flexibile

Oferim soluții de devoltare software flexibile din punct de vedere al utilizării, compatibile cu alte tehnologii și aplicații sofware, prin valorificarea resurselor existente

Soluții scalabile

Soluții utile pe termen lung, integrate inteligent, care permit extinderea infrastructurii în condiții de optimizare a costurilor și reutilizare a echipamentelor.

Soluții personalizate

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții potrivite activității, adaptând infrastructura existentă sau proiectând o configurație nouă.

testimonials

Ce spun clienții noștri

Cu eficiență, orientare spre rezultat, seriozitate, suntem alături de tine pe tot parcursul călătoriei.