Solutii de securitate IT
Soluții de securitate IT
TB Integrated
Soluții de securitate IT&C
Soluții viabile pentru securitatea businessului tău!

Indiferent că este vorba de Cyber defence, Email Security, Identity Acces Management, susținuți de partenerii noștri, proiectăm și implementăm soluția de securitate adecvată activității tale.

Cu o experiență de +10 ani în oferirea și implementarea de soluții integrate de IT și telecomunicații venim în sprijinul afacerii tale prin oferirea de soluții personalizate, astfel încât produsul tău să facă diferența.

NOI DUCEM DIGITALUL LA URMĂTORUL NIVEL
Competențe disponibile

Serviciile noastre de securitate IT&C iți va facilita o minimizare a riscurilor prin proiectarea, implementarea și gestionarea în condiții de securitate a sistemelor informatice. Proiectăm soluții optime pornind de la nevoile existente ale fiecărei activități – totul pentru o protecție optimă a datelor informatice. Avantaje? Descoperim erori și vulnerabilități, configurăm și consolidăm sistemele de securitate existente, menținem și monitorizăm securitatea infrastructurii businessului.

Analiză

Înțelegem nevoia afacerii tale, identificăm și vă recomandăm soluția cea mai potrivită, dimensionată conform resurselor disponibile.

Proiectare

Competențe și experiență pentru proiectarea în detaliu a soluției necesare pentru dezvoltarea businessului tău.

Implementare

Integrăm soluții complexe, cu o contribuție semnificativă pe segmentele de data networking și infrastructură IT

Suport/Mentenanță

Serviciile de suport tehnic sunt o prioritate pentru echipa TB Integrated. Asigurăm mentenanța pentru toate soluțiile furnizate.
CE FACEM PENTRU AFACEREA TA?
Iți oferim o soluție la cheie

Soluțiile noastre de securitate IT&C sunt orientate către afacerea ta, menite sa urmărescă optimizarea costurilor și oferirea un avantaj competitiv.

Acoperire națională

Suntem sunținuți de parteneriate strategice cu jucători de top pe piața din România – activi în tehnologie și telecomunicații, pe întreg teritoriul țării

Soluții flexibile

Oferim soluții de telecomunicații flexibile din punct de vedere al utilizării, compatibile cu alte tehnologii și aplicații sofware, prin valorificarea resurselor existente

Soluții scalabile

Soluții utile pe termen lung, integrate inteligent, care permit extinderea infrastructurii în condiții de optimizare a costurilor și reutilizare a echipamentelor.

Soluții personalizate

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții potrivite activității, adaptând infrastructura existentă sau proiectând o configurație nouă.

testimonials

Ce spun clienții noștri

Cu eficiență, orientare spre rezultat, seriozitate, suntem alături de tine pe tot parcursul călătoriei.