Solutii de infrastructura pentru oprtimizarea businessului tau
Solutii de infrastructura.
TB Integrated
Soluții de infrastructură IT
Soluții viabile pentru optimizarea businessului tău!

Odată găsită soluția hardware, livrăm, instalăm și configurăm echipamentele necesare unei bune funcționări.

Cu o experiență de +10 ani în oferirea și implementarea de soluții integrate de IT și telecomunicații venim în sprijinul afacerii tale prin oferirea de soluții personalizate, astfel încât produsul tău să facă diferența.

NOI DUCEM DIGITALUL LA URMĂTORUL NIVEL
Competențe disponibile

De la instalarea unei camere unice la sisteme de supraveghere video la scară mare, experții noștri în infrastructură IT vă pot ajuta să dezvoltați o soluție completă de camere de securitate pentru a răspunde nevoilor și bugetului tău. Suntem specializați în proiectarea, configurarea și instalarea de soluții și servicii de infrastructură IT de la supraveghere video, control acces, cablări structurate sau pontaj, pentru spații de mici sau mari dimensiuni precum clădiri rezidențiale, sedii de birouri, magazine, obiective industriale.

Analiză

Înțelegem nevoia afacerii tău, identificăm și vă recomandăm soluția cea mai potrivită, dimensionată conform resurselor disponibile.

Proiectare

Competențe și experiență pentru proiectarea în detaliu a soluției necesare pentru dezvoltarea businessului tău

Implementare

Integrăm soluții complexe, cu o contribuție semnificativă pe segmentele de data networking și infrastructură IT.

Suport/Mentenanță

Serviciile de suport tehnic sunt o prioritate pentru echipa TB Integrated. Asigurăm mentenanța pentru toate soluțiile furnizate.
CE FACEM PENTRU AFACEREA TA?
Iți oferim o soluție la cheie

Soluțiile noastre de infrastructură IT sunt orientate către afacerea ta, menite sa urmărescă optimizarea costurilor și oferirea un avantaj competitiv.

Acoperire națională

Suntem sunținuți de parteneriate strategice cu jucători de top pe piața din România – activi în tehnologie și telecomunicații, pe întreg teritoriul țării

Soluții flexibile

Oferim soluții de telecomunicații flexibile din punct de vedere al utilizării, compatibile cu alte tehnologii și aplicații sofware, prin valorificarea resurselor existente

Soluții scalabile

Soluții utile pe termen lung, integrate inteligent, care permit extinderea infrastructurii în condiții de optimizare a costurilor și reutilizare a echipamentelor.

Soluții personalizate

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții potrivite activității, adaptând infrastructura existentă sau proiectând o configurație nouă.

Solutii de infrastructura oferite de TB Integrated
testimonials

Ce spun clienții noștri

Cu eficiență, orientare spre rezultat, seriozitate, suntem alături de tine pe tot parcursul călătoriei.