TB INTEGRATED - SĂNĂTATEA LA URMĂTORUL NIVEL
Soluții integrate pentru domeniul medical
Un mediu sanitar sigur necesită soluții inteligente, performante și automatizate de accesare a serviciilor medicale

Cererea din piaţă a mutat atenţia jucătorilor din domeniul medical spre investiţii în digitalizare. Soluțiile IT&C oferite de TB Integrated completează nevoia de dezvoltare a serviciilor medicale având în vedere că echipamentele medicale devin tot mai performante şi automatizate, Fie ca vorbim de platforme de management medical, de arhivare electronică și contract management, de sisteme de securitate, echipamente IT&C – serviciu TV pacienți, centrale telefonice sau call center – ca parte integrantă a experienţei clientului de accesare a serviciilor medicale.

CE FACEM PENTRU AFACEREA TA?
Soluții la cheie
Îți analizăm și înțelegem businessul, îți oferim o SOLUȚIE concretă – personalizată nevoilor tale, o implementăm, îți oferim suport tehnic și mentenanță pe termen lung.

Putem furniza orice tip de rețea fixă-mobilă, rețele-date și echipamentele necesare unei bune funcționări.

Livrăm, instalăm și configurăm echipamentele necesare – supraveghere video, control acces, cablări structurate sau pontaj.

Cyber defence, E-mail Security, Identity Acces Management – susținuți de partenerii noștri strategici, implementăm soluția adecvată activității tale.

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu aplicații software personalizate. Proiectare, dezvoltare și implementare software bazate pe cele mai noi tehnologii.

SERVICII TB INTEGRATED
Performanță prin digitalizare

Analiză

Înțelegem nevoia afacerii tale, identificăm și vă recomandăm soluția cea mai potrivită, dimensionată conform resurselor disponibile.

Proiectare

Competențe și experiență pentru proiectarea în detaliu a soluției necesare pentru dezvoltarea businessului tău.

Implementare

Integrăm soluții complexe, cu o contribuție semnificativă pe segmentele de data networking și infrastructură IT.

Suport/Mentenanță

Serviciile de suport tehnic sunt o prioritate pentru echipa TB Integrated. Asigurăm mentenanța pentru toate soluțiile furnizate.
PROIECTE DE SUCCES
Soluții implementate cu succes
Suntem parteneri de business cu jucători de top de pe piața românească. Astfel soluțiile IT&C implementate de TB Integrated sunt orientate spre eficiență și rezultate optime
INTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU NOI
Comunică-ne ideile tale iar noi le vom materializa!

Suntem pregătiți să devenim parte din proiectul tău!