TB INTEGRATED - HORECA
Soluții integrate IT&C
Soluțiile digitale din HORECA- next level pentru optimizarea businessului tău!

Indiferent de domeniul de activitate, tehnologia și digitalizarea au devenit indispensabile pentru buna funcționare a afacerilor. Fie ca vorbim de HORECA – hoteluri/pensiuni, restaurante, baruri,  soluţiile digitale sunt adaptarea la realitatea curentă. Pentru a veni în sprijinul anteprenorilor, TB Integrated oferă soluții integrate de IT&C pentru HORECA. Acestea cuprind: soluții de internet și wifi, TV HORECA cu echipament și soft dedicat, centrală telefonică și Call Center, Ordering și self ordering, echipamente IT&C, sisteme de securitate, prezență online, soluții storage date, parcare inteligenta, soluții gestiune ERP sau arhivare electronică.

CE FACEM PENTRU AFACEREA TA?
Soluții la cheie
Îți analizăm și înțelegem businessul, îți oferim o SOLUȚIE concretă – personalizată nevoilor tale, o implementăm, îți oferim suport tehnic și mentenanță pe termen lung.

Putem furniza orice tip de rețea fixă-mobilă, rețele-date și echipamentele necesare unei bune funcționări.

Livrăm, instalăm și configurăm echipamentele necesare – supraveghere video, control acces, cablări structurate sau pontaj.

Cyber defence, E-mail Security, Identity Acces Management – susținuți de partenerii noștri strategici, implementăm soluția adecvată activității tale.

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu aplicații software personalizate. Proiectare, dezvoltare și implementare software bazate pe cele mai noi tehnologii.

SERVICII TB INTEGRATED
Performanță prin digitalizare

Analiză

Înțelegem nevoia afacerii tale, identificăm și vă recomandăm soluția cea mai potrivită, dimensionată conform resurselor disponibile.

Proiectare

Competențe și experiență pentru proiectarea în detaliu a soluției necesare pentru dezvoltarea businessului tău.

Implementare

Integrăm soluții complexe, cu o contribuție semnificativă pe segmentele de data networking și infrastructură IT.

Suport/Mentenanță

Serviciile de suport tehnic sunt o prioritate pentru echipa TB Integrated. Asigurăm mentenanța pentru toate soluțiile furnizate.
PROIECTE DE SUCCES
Soluții implementate cu succes
Suntem parteneri de business cu jucători de top de pe piața românească. Astfel soluțiile IT&C implementate de TB Integrated sunt orientate spre eficiență și rezultate optime
INTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU NOI
Comunică-ne ideile tale iar noi le vom materializa!

Suntem pregătiți să devenim parte din proiectul tău!