TB INTEGRATED - EDUCAȚIA LA URMĂTORUL NIVEL
Soluții integrate pentru educație
Un mediu educațional sigur necesită soluții inteligente și eficiente de management al accesului.

Soluțiile IT&C oferite de TB Integrated vin în sprijinul educației și au drept scop facilitarea procesului de transformare digitală. Platformele digitale, sistemele de videoconferință, sonorizare și editare documente în timp real permit astăzi educatorilor, învățătorilor, profesorilor și părinților să rămână în contact elevii, respectiv copiii lor.

Astăzi totul se transformă în informație digitală de aceea este nevoie de noi soluții IT&C – soluții pentru securitate, de aplicații școlare, soluții de arhivare electronică precum și de echipamente specifice pentru a putea asigura un nivel al educației optim.

CE FACEM PENTRU AFACEREA TA?
Soluții la cheie
Îți analizăm și înțelegem businessul, îți oferim o SOLUȚIE concretă – personalizată nevoilor tale, o implementăm, îți oferim suport tehnic și mentenanță pe termen lung.

Putem furniza orice tip de rețea fixă-mobilă, rețele-date și echipamentele necesare unei bune funcționări.

Livrăm, instalăm și configurăm echipamentele necesare – supraveghere video, control acces, cablări structurate sau pontaj.

Cyber defence, E-mail Security, Identity Acces Management – susținuți de partenerii noștri strategici, implementăm soluția adecvată activității tale.

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu aplicații software personalizate. Proiectare, dezvoltare și implementare software bazate pe cele mai noi tehnologii.

SERVICII TB INTEGRATED
Performanță prin digitalizare

Analiză

Înțelegem nevoia afacerii tale, identificăm și vă recomandăm soluția cea mai potrivită, dimensionată conform resurselor disponibile.

Proiectare

Competențe și experiență pentru proiectarea în detaliu a soluției necesare pentru dezvoltarea businessului tău.

Implementare

Integrăm soluții complexe, cu o contribuție semnificativă pe segmentele de data networking și infrastructură IT.

Suport/Mentenanță

Serviciile de suport tehnic sunt o prioritate pentru echipa TB Integrated. Asigurăm mentenanța pentru toate soluțiile furnizate.
PROIECTE DE SUCCES
Soluții implementate cu succes
Suntem parteneri de business cu jucători de top de pe piața românească. Astfel soluțiile IT&C implementate de TB Integrated sunt orientate spre eficiență și rezultate optime
INTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU NOI
Comunică-ne ideile tale iar noi le vom materializa!

Suntem pregătiți să devenim parte din proiectul tău!