TB INTEGRATED - CONSTRUCȚII
Soluții integrate IT&C
Soluțiile digitale în construcții – next level pentru optimizarea businessului tău!

Transformarea digitală presupune o schimbare a culturii organizationale, avand ca scop simplificarea si eficientizarea muncii. În zilele noastre tehnologia informației a pătruns în toate industriile și domeniile de activitate, soluțiile digitale devenind necesare pentru a face față competiției sau pentru a oferi clientului o experiență superioară. Conectivitate, echipamente IT&C, sisteme de securitate,soluții de promovare business sau soluții de gestiune ERP, toate aceste servicii sunt oferite de TB Integrated ca parte a optimizării afacerii tale.

CE FACEM PENTRU AFACEREA TA?
Soluții la cheie
Îți analizăm și înțelegem businessul, îți oferim o SOLUȚIE concretă – personalizată nevoilor tale, o implementăm, îți oferim suport tehnic și mentenanță pe termen lung.

Putem furniza orice tip de rețea fixă-mobilă, rețele-date și echipamentele necesare unei bune funcționări.

Livrăm, instalăm și configurăm echipamentele necesare – supraveghere video, control acces, cablări structurate sau pontaj.

Cyber defence, E-mail Security, Identity Acces Management – susținuți de partenerii noștri strategici, implementăm soluția adecvată activității tale.

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu aplicații software personalizate. Proiectare, dezvoltare și implementare software bazate pe cele mai noi tehnologii.

SERVICII TB INTEGRATED
Performanță prin digitalizare

Analiză

Înțelegem nevoia afacerii tale, identificăm și vă recomandăm soluția cea mai potrivită, dimensionată conform resurselor disponibile.

Proiectare

Competențe și experiență pentru proiectarea în detaliu a soluției necesare pentru dezvoltarea business-ului tău.

Implementare

Integrăm soluții complexe, cu o contribuție semnificativă pe segmentele de data networking și infrastructură IT.

Suport/Mentenanță

Serviciile de suport tehnic sunt o prioritate pentru echipa TB Integrated. Asigurăm mentenanța pentru toate soluțiile furnizate.
PROIECTE DE SUCCES
Soluții implementate cu succes
Suntem parteneri de business cu jucători de top de pe piața românească. Astfel soluțiile IT&C implementate de TB Integrated sunt orientate spre eficiență și rezultate optime
INTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU NOI
Comunică-ne ideile tale iar noi le vom materializa!

Suntem pregătiți să devenim parte din proiectul tău!